Dag van de buurt

https://www.dagvandebuurt.nl/

Veiligheid maken we samen, bij ons in de buurt. We hebben het over sociale cohesie, vertrouwen en gezamenlijk actief toezien op een leefbare en veilige buurt. Hoe ontstaat dat? Wat doen gemeenten, politie en bewoners?

Kijk 28 januari bij de Dag van de Buurt. Schrijf je in via de link.

Veiligheidsinitiatief voorzitter Lucien Stöpler vertelt over de eerste uitgave van Van Initiatief tot Impact. Het is een beschrijving van de uitdagingen en oplossingen voor community gebaseerde veiligheid. Je leert hoe een buurtorganisatie zich verhoudt tot de omgeving, hoe de organisatie op te bouwen en richting te geven. Je leert kwaliteitbewakingssystemen en je impact op de samenleving meten.

Meer dan 1300 mensen nemen deel aan deze dag met leerzame en uitdagende sprekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *